Back

Sister tirkizna srebrna narukvica

38,49  289,99 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Sister tirkizna srebrna narukvica simbolizira vječnu ljubav i privrženost. Za tvoju najbolju prijateljicu, tvoju sestru!

” Always my sister, forever my friend.”

Dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite ljubav.  Dužine  od 16-20 cm,  izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i tirkiznih kuglica. Detalji srca od hematita dodatno ističu dizajn narukvice. Proizvedeno u EU.

Sister tirkizna narukvica se uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da su narukvice simboliziraju vječnu privrženost i ljubav, biti će savršen poklon za Vašu sestru, najbolju prijateljicu. Možete proslaviti i druge posebne prilike. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Uživajte u širokom izboru  tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i narukvice su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Ova predivna narukvica može biti fantastičan rođendanski poklon.

Za sve vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno!

Sister tirkizna srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.