Back

Motor srebrna narukvica za djecu crveni

34,00  256,17 kn

Na zalihi

SKU: FN-216-MBL-C Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

 Motor srebrna narukvica za djecu crveni, za sve ljubitelje motora. Narukvica dužine do 15 cm  izrađena od srebra  i detaljima u crvenoj boji. Narukvica izrađena sa svim detaljima u kvalitetnom 925/1000 SREBRU i dodatno oplemenjen rodijem. Proizvedeno u EU.

Vašu narukvicu možemo besplatno personalizirati sa gravurom. Ako želite stavite pod napomenu željeni tekst.

Motor srebrna narukvica za posebne trenutke. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Ljubitelji motora  će biti presretni kada im poklonite ovu posebnu narukvicu. Ako ste i sami vatreni navijač ili ljubitelj ovog sporta, dodajte ju u svoju kolekciju već danas ili poklonite svojim malim  prijateljima i obitelji.

Za sve važne trenutke, stvaramo uspomene zajedno.

Motor srebrna narukvica za djecu crveni dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.