Opis

Opis

Koraljna narukvica odličan je izbor da nekome iskažete svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ova predivna narukvica izrađena od Jadranskog koralja crvene boje, promjera kuglica 1,5-2 mm i duljine od 17 cm sa dodanom regulacijom od 3 cm i kopčom od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Crvena boja našeg koralja daje joj posebnost. Proizvedeno u EU.

Koraljna narukvica ljubav i sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom narukvicom. Kada se koralj zagrije na visoku temperaturu njegova boja crvena se promjeni u bijelu, ali ne promjeni oblik. Po tome možemo prepoznati da je koralj pravi. Baš zbog tog svojstva čest je običaj nošenja koraljne narukvice kao indikatora eventualne povišene temperature.

Ukoliko trebate neku određenu dužinu, koja nije navedena u opisu slobodno nam se javite na naš e-mail 

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Koraljna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.