Red koraljna narukvica

71,80  540,98 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Red koraljna narukvica  odličan je izbor da nekome iskažete svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ova predivna narukvica izrađena od Jadranskog koralja crvene boje, promjera kuglica 3-3,5 mm i duljine od 16 cm sa dodanom regulacijom od 3 cm i kopčom od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Crvena boja našeg koralja daje joj posebnost. Proizvedeno u EU.

Koraljna narukvica ljubav i sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom narukvicom. Ovaj sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri. Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ove bezvremenske narukvice Budući da sadrže organske supstance, jako su osjetljivi na visoku temperaturu i kiseline. Kada se koralj zagrije na visoku temperaturu njegova boja crvena se promjeni u bijelu, ali ne promjeni oblik. Po tome možemo prepoznati da je koralj pravi.

Ukoliko trebate neku određenu dužinu, koja nije navedena u opisu slobodno nam se javite na naš e-mail 

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Red koraljna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.