Back

Wind rose flags muška srebrna narukvica

127,40  959,90 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-WRF-1 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Wind rose flags muška srebrna narukvica  za muškarca sa stilom. Frederiko muške narukvice su svestrane i s lakoćom dodaju završni detalj svakom izgledu. Zanimljiv izbor za poseban poklon. Ukupne dužine do 21 cm izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjene rodijem.  Proizvedene u EU.

Wind rose flags narukvica  izbor za Vašeg muškarca ili za poseban poklon dragoj osobi. Možda se odlučite za poklon prijatelju, bratu ili ocu, možda i kao poklon kumu. Klasičan komad nakita je idealan dar za bilo koju dob. Može se nositi generacijama. Kupite danas ovaj jedinstveni nautički i kreativni poklon.

Uživajte u širokom izboru našeg Nautica  tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Za sve vaše posebne trenutke stvaramo uspomene zajedno.

Wind rose flags muška srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.