Back

Srebrna ogrlica Brodski lanac

241,55  1.819,96 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Srebrna ogrlica Brodski lanac, dužine ukupno 55 cm, baza za sve vaše privjeske i mnogobrojne kombinacije.  Zbog svoje strukture i velike čvrstoće pogodan za manje i veće privjeske.  Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedeno u EU.

Srebrna ogrlica  bezvremenski nakit. Dodajte svojoj kolekciji i pronađite si odgovarajući privjesak. Naša srebrna ogrlica je zanimljivog dizajna, izaberite za sebe ili vama dragu osobu i pokažite svoju privrženost. Naše ogrlice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da je lančić poseban detalj, biti će savršen poklon za muškarca. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Ogrlica Brodski lanac jedinstveni nakit s Nautičkom temom
Uživajte u širokom izboru nautičkog tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nautičkom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova. Neki od naših nautičkih stilova uključuju: ogrlice riba, kuka narukvice, brodske kotače, sidra, užad, kompas, ronilački motivi.

Srebrna ogrlica Brodski lanac dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.