Drvo života srebrna narukvica

37,10  279,53 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-Dz28-R Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Drvo života srebrna narukvica veličina je čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Ova predivna narukvica, duljine 17 – 19 cm, izrađena je od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Decentni konop u boji CRVENOJ ili CRNOJ  izrađen od tekstila – sintetičkih vlakana daje ovoj narukvici posebnost. Pod napomene navesti željenu boju. Proizveden u EU.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna narukvica drvo života  kao simbol rasta i napredovanja. Poklonite je dragoj osobi ovaj poseban poklon i pokažite svoju privrženost i ljubav! Narukvicu možete upotpuniti sa prstenom ili naušnicama.

Za sve vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno.

Drvo života srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.