Forever heart narukvica

33,18  249,96 kn

Na zalihi

SKU: FN-13-925-CS25-1 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Forever heart narukvica  neophodna je u svakoj ženskoj kolekciji nakita i ova sa crvenom narukvicom izrađenom od tekstila – sintetičkih vlakana je savršena za svakoga. Srce i djetelina izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjeno rodijem. Narukvica se prilagodi veličini zgloba. Proizvedeno u EU.

Narukvica srce i detaljem djeteline za sreću savršena je za svakoga. Jednostavna, nježna i slatka, ova narukvica je savršena da se nosi svaki dan. Zavirite u našu kolekciju nakita sa motivom srca i uskladite sa ovim detaljem kao što su naušnice ili prsten. Poklonite ju za obljetnicu svojoj dragoj djevojci, ženi ili majci. Izuzetan je poklon i za najbolju prijateljicu!

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Forever heart narukvica je uvijek moderan izbor za ženu. Poklon može biti i majci ili dragoj prijateljici kada im želite prenijeti sreću. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Forever heart narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.