Back

Obris srca srebrni prsten

21,24  160,03 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-OSSN Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Obris srca srebrni prsten za obilježavanje svih Vama bitnih životnih događaja. Ovaj minimalistički i potpuno moderan prsten jednostavno će biti poklon sa kojim ne možete pogriješiti i poklon kojeg nikoga neće moći ostaviti ravnodušnim. Može se kombinirati sa drugim nakitom naušnicama ili ogrlicom. Godinama poznat kao poklon koji oduševljava žene, majke, kćeri ostati će vrijedna uspomena kroz cijeli život.

Obris srca budi u Vama osjećaj princeze, prsten sa motivom srca savršeno pristaje za dnevne ili večernje izlaske. Veličina srca 12*9 mm, veličinu prstena od 8-20 Tablica mjere prstena   (u donjem dijelu prsten je otvoren pa i lako prilagodljiv ). Izrađen u kvalitetnom 925/1000 SREBRU, dodatno oplemenjen žutom pozlatom. Proizvedeno u EU.

Obris srca srebrni prsten dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.