Bubbles srebrni prsteni

63,71  480,04 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-48-BR-1 Kategorije: , , , , , , , ,
Opis

Opis

Bubbles srebrni prsteni savršen spoj tri prstena u setu. Kombinacija tri boje srebrni, crvena pozlata i žuta pozlata, savršeno pristaje za dnevne ili večernje izlaske. Predivnog sjaja i lako se mogu nositi svaki za sebe ili u raznim kombinacijama sa nekim drugim prstenima. Svaki prsten širine 2 mm, izrađen u kvalitetnom 925/1000 SREBRU, dodatno oplemenjen rodijem, crvenom pozlatom i žutom pozlatom. Proizvedeno u EU.

Dostupno u veličinama 10, 18 ( Svoju veličinu provjerite u tablici za mjere prstena)

Veličinu koju želite  navesti pod napomene.

Srebrni prsteni za obilježavanje svih Vama bitnih životnih događaja. Ovaj set prstena jednostavno će biti poklon sa kojim ne možete pogriješiti i poklon kojeg nikoga neće moći ostaviti ravnodušnim. Godinama poznat kao poklon koji oduševljava žene, majke, kćeri ostati će vrijedna uspomena kroz cijeli život.

Stvaramo uspomene zajedno, za sve vaše posebne trenutke.

Bubbles srebrni prsteni dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.