Srebrna ogrlica Open Heart

260,00 Kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925-26OHO Kategorije: , , , , , , ,

Srebrna ogrlica Open Heart izrađena je od  kvalitetnog SREBRA 925/1000 u dužini od 40 cm -45 cm ( sa regulacijom). Privjesak dodatno oplemenjen sa cirkonima, veličinom od 22 mm *  18 mm  idealan će biti detalj  za dnevne i  večernje izlaske. Proizvedeno u EU.

Srebrna ogrlica Open Heart Dodajte dodir elegancije  na svoj izgled sa odabirom.  Jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za žene koje vole eleganciju.

Ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri.

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovog bezvremenskog nakita. Iznenadite je posebnom poklonom, koji će moći nositi svakodnevno.

Srebrna ogrlica Open Heart dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Detalji
Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.