Srebrna ogrlica Open Heart

290,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-29OHO-1 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna ogrlica Open Heart izrađena je od  kvalitetnog SREBRA 925/1000 u dužini od 40 cm -45 cm ( sa regulacijom). Privjesak dodatno oplemenjen sa cirkonima, veličinom od  18-20 mm  idealan će biti detalj  za dnevne i  večernje izlaske. Proizvedeno u EU.

Srebrna ogrlica Open Heart dodajte dodir elegancije  na svoj izgled sa odabirom.  Jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za žene koje vole eleganciju.

Naše ogrlice se uklapaju u sve stilove, budući da ogrlice simboliziraju mladost, snove i ljubav, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu pa je možete kombinirati sa prstenom.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri.

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovog bezvremenskog nakita. Iznenadite je posebnom poklonom, koji će moći nositi svakodnevno.

Srebrna ogrlica Open Heart dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.