Srebrne naušnice Tree of Life

34,51  260,04 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-Dz26 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrne naušnice Tree of Life  veličina je čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno su oplemenjene rodijem te ukrašene sa cirkonima. Veličina 12*18 mm. Proizvedeno u EU.

Naušnice stablo života decentno ukrašene sa šarenim cirkonima u sjajnom srebru odlično odgovara dizajnu naušnica. Stablo života kao simbol rasta i napredovanja. Poklonite je dragoj osobi ovaj poseban poklon i pokažite svoju privrženost i ljubav! Naušnice možete upotpuniti sa ogrlicom ili narukvicom. Sa ovim nakitom možete upotpuniti svoj svakodnevni stil

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrne naušnice Tree of Life dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.