Stablo ljubavi srebrni prsten srce

39,81 

Dostupnost: Na zalihi
Dostava, način plaćanja i povrat
Pošalji upit za proizvod

Pošalji upit za proizvod

  Procjena dostave:
  26 veljače - 28 veljače
  Opis

   Stablo ljubavi srebrni prsten srce  zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom. Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen rodijem. Proizveden u EU.  

  Veličina gornjeg dijela srca 14*15 mm, sam prsten od 8-20 Tablica mjere prstena   (u donjem dijelu prsten je otvoren pa i lako prilagodljiv )

  Stablo ljubavi srebrni prsten srce zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem srca koje je  ispunjeno sa drvom ljubavi kao simbol rasta i napredovanja. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite par svjetlucavih naušnica ili narukvicom koje će činiti savršen set sa ogrlicom. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

   Stablo ljubavi srebrni prsten srce dolazi u poklon pakiranju

  Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrečicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

   

  Scroll To Top
  • Menu
  Zatvori
  Naslovnica
  0 Lista želja

  Košarica 0

  Zatvori

  Shopping cart is empty!

  Continue Shopping

  Stablo ljubavi srebrni prsten srce
  Stablo ljubavi srebrni prsten srce
  39,81