Back

Stablo ljubavi srebrni prsten

39,81  299,96 kn

Na zalihi

Opis

Opis

 Stablo ljubavi srebrni prsten  zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom. Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen rodijem i crvenim zlatom . Proizveden u EU.  

Veličina gornjeg dijela  14 mm, sam prsten od 8-20 Tablica mjere prstena   (u donjem dijelu prsten je otvoren pa i lako prilagodljiv )

Stablo ljubavi srebrni prsten  zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem srca koje je  ispunjeno sa drvom ljubavi kao simbol rasta i napredovanja. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite par svjetlucavih naušnica ili narukvicom koje će činiti savršen set sa ogrlicom. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

 Stablo ljubavi srebrni prsten dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrečicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.