Srce ljubavi srebrni prsten

39,81  299,96 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-30SLp-1-1 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Srce ljubavi srebrni prsten  zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom. Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen rodijem te ukrašen cirkonima. Proizveden u EU.

Veličina gornjeg dijela srca 14*15 mm, sam prsten od 8-20 Tablica mjere prstena   (u donjem dijelu prsten je otvoren pa i lako prilagodljiv )

Srce ljubavi srebrni prsten zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem srca koje je  ispunjeno sa cirkonima. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite ogrlicu koja će činiti savršen set sa prstenom. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

 Srce ljubavi srebrni prsten dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrečicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.