Sold out

Srce drvo života srebrna ogrlica

280,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925-28sdz-2 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Srce drvo života srebrna ogrlica zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit u obliku srca sa posebnom temom drva života. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedena u EU.

Srce drvo života srebrna ogrlica pozitivan stav, energičnost. Privjesak u obliku srca privlači pozornost gdje god da ideteVeličina privjeska 15 mm,  dužina ogrlice 42-45 cm. Srce drvo života srebrna ogrlica kao simbol rasta i napredovanja. Poklonite je dragoj osobi ovaj poseban poklon i pokažite svoju privrženost i ljubav !

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srce drvo života srebrna ogrlica sa ovim prekrasnim detaljem koji dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Ogrlica se može nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama.  Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci uskladite sa prstenom  i naušnicama.

Srce drvo života srebrna ogrlica  dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.