Back

Music Violinski ključ srebrna narukvica

49,80  375,21 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-RN3B Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Music Violinski ključ srebrna narukvica  za ljubitelje glazbe. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom narukvicom. Srebrni lančić je povezan  privjeskom u dužini  17-20 cm ( sa regulacijom )  u potpunosti izrađen u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen  rodijem. Proizvedena u EU.

Srebrna narukvica je dodatno oplemenjena za prekrasan sjaj  koji plijeni pažnju. Violinski ključ, motiv u našoj srebrnoj narukvici decentno pokazuje ljubav prema glazbi, idealan poklon za djevojku ili ženu jer bitno je da znaju koliko ih volimo s malim znakom pažnje. Jednostavan ali elegantan poklon. Narukvicu upotpunite sa prstenom ili naušnicama.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Music Violinski ključ srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.