Superwoman srebrna ogrlica

52,80  397,82 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/48W Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Superwoman srebrna ogrlica, pokažite svoju unutarnju snagu s ovom modernom ženskom ogrlicom. Sjajan način da proslavite sebe ili neku posebnu osobu u vašem životu.

Simboliziraju vječnu ljubav, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Ovaj nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Superwoman ogrlica dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite vječnu ljubav.  Privjesak veličine 24*18 mm i ogrlice dužine 40-45 cm. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedeno u EU.

Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovu ogrlicu ljubavi. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom ogrlicom. Izuzetan dar za mame ili rođendanske poklone za žene. Ova ogrlica će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon nakita s motivom srca uskladite sa prstenom ili narukvicom.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Superwoman srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.