San Cristoforo medalja srebrna ogrlica

98,90 

Dostupnost: Na zalihi
Dostava, način plaćanja i povrat
Pošalji upit za proizvod

Pošalji upit za proizvod

  Procjena dostave:
  24 svibnja - 26 svibnja
  Opis

  San Cristoforo medalja srebrna ogrlica dodajte dodir blagoslova na svoj izgled sa odabirom ovih srebrnih detalja. Poznato je da danas, uz vozače automobila, sv. Kristofora kao zaštitnika zazivaju i poštari, atletičari, nosači, radnici istovarivači tereta, općenito svi oni koji obavljaju teške i opasne poslove. Ovaj sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj osobi.

  San Cristoforo ogrlica prilagođene dužine  50 – 55 cm sa regulacijom  i visine privjeska od 20 mm neophodna je u svakoj kolekciji nakita i ova je savršena za svakoga. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 srebra. Proizvedeno u EU.

  San Cristoforo srebrna  ogrlica  jednostavna,  ova srebrna ogrlica je savršena da se nosi svaki dan. Zavirite u našu kolekciju nakita i poklonite ju za zaštitu svojoj dragoj osobi. Izuzetan je poklon za muškarce i žene.

  Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 finoće i napravljeni da traju životni vijek.

  San Cristoforo medalja srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

  Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

  Drugi su kupili slijedeće...

  Scroll To Top
  • Menu
  Zatvori
  Naslovnica
  0 Lista želja

  Košarica 0

  Zatvori

  Shopping cart is empty!

  Continue Shopping

  San Cristoforo medalja srebrna ogrlica
  San Cristoforo medalja srebrna ogrlica
  98,90