Gospa Lurdska srebrna ogrlica

55,74  419,95 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/42-LG Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Gospa Lurdska srebrna ogrlica dodajte dodir blagoslova na svoj izgled sa odabirom ovih srebrnih detalja. Ovaj sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri.

 Gospa ogrlica prilagođene dužine  45 – 48 cm sa regulacijom  i  privjeska od 20 mm neophodna je u svakoj ženskoj kolekciji nakita i ova je savršena za svakoga. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 srebra. Proizvedeno u EU.

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovih bezvremenske ogrlice. Iznenadite je posebnom poklonom, one će blistati svaki dan.

Gospa Lurdska ogrlica  jednostavna, nježna i slatka, ova srebrna ogrlica je savršena da se nosi svaki dan. Zavirite u našu kolekciju nakita i poklonite ju za obljetnicu svojoj ženi ili majci. Izuzetan je poklon i za najbolju prijateljicu.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 finoće i napravljeni da traju životni vijek.

Gospa Lurdska srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.