Gospa medalja srebrni prsten

46,45  349,98 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Gospa medalja srebrni prsten zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom. Dodajte dodir blagoslova na svoj izgled sa odabirom ovih srebrnih detalja. Ovaj sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri.  Prsten Gospa kao snažna poruka, od srca za vama drage ljude.

Gospa, prsten veličine od 13-20Tablica mjere prstena   (u gornjem dijelu prsten je otvoren pa i lako prilagodljiv). Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen rodijem. Proizveden u EU.  

 Srebrni prsten zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršen i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Pokloni zagrljaj svojoj dragoj osobi. Pronađite narukvicu ili ogrlicu koje će činiti savršen set. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Gospa medalja srebrni prsten dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.