Zlatna ogrlica medaljon

1.580,00 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Zlatna ogrlica medaljon sa ovim prekrasnim jednostavnim detaljem koje dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi, sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Na medaljon je moguće gravirati 2 slova ili 2 imena . Ukoliko želite napišite nam pod napomenu.

Zlatna ogrlica medaljon možete tako  kombinirati sa ogrlicom iz iste kolekcije koja će se odlično slagati zajedno.

Zlatna ogrlica  medaljon promjera 17 mm, dužina ogrlice je 47-49 cm sa regulacijom. Pokloni svojoj dragoj osobi. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Zlatna ogrlica medaljon zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom. Izrađena od kvalitetnog 585 /1000 ŽUTOG ZLATA. Proizveden u EU.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog zlatnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u zlato 585 i napravljeni da traju životni vijek.

Zlatna ogrlica medaljon dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrečicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.