Dream catcher srebrna ogrlica

320,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-DC32-925-1 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Dream catcher srebrna ogrlica ima motiv lovca na snove, sa zapanjujućim zamršenim detaljima i detaljima pera. Tradicionalni simbol iz kulture američkih Indijanaca i  vjeruje se da hvatači snova promiču dobre snove, čuvajući vas od noćnih mora. Donesite sretne snove svojim dragim osobama ovim detaljemVeličina privjeska 20*35 mm, dužina ogrlice 42-46 cm uz koju ćete se osjećati bezbrižno i radosno.  Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem.  Proizvedena u EU.

Dream catcher srebrna ogrlica ispunjeno sa tankim nitima koji dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole posebne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Ogrlica se može nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama koje vole poseban nakit poput Dream catchera. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci privlače pozornost gdje god da idete.

 Dream catcher srebrna ogrlica obično idu iznad vašeg kreveta, ali sada možete nositi ovaj tradicionalni i posve prekrasni detalj oko vrata s našom ogrlicom za lovljenje snova. Koristili smo srebro kako bismo napravili ovaj autohtoni američki nakit i integrirali elemente detaljnog dizajna. Izrađena od sjajnog metala srebra, naša ogrlica pokazuje sanjara, zajedno s visećim pero detaljima omiljeni u boho stilu.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Dream catcher srebrna ogrlica je uvijek moderan izbor za ženu. Poklon može biti i majci ili dragoj prijateljici kada im želite prenijeti sreću. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Dream catcher srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.