Cuff golden srebrna naušnica

33,18  249,99 kn

Na zalihi

SKU: FN-CC925-25 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

 Cuff golden srebrna naušnica sa kojom ćete zasigurno zablistati na svim Vama bitnim događajima. Svojim zanimljivim dizajnom ovaj mladenački komad nakita može biti odličan detalj kako za dnevni ili večernji izlazak. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno je oplemenjeno žutim zlatom i cirkonima. Proizvedene u EU.

Cuff srebrna naušnica dolazi u ukrašena svjetlucavim cirkonima, namijenjena za gornji dio uha. Veličina je čini idealnim izborom za sve one koji vole upečatljive ali otmjene detalje, nije potrebno imati probušena uho. Savršena i za poklon dragoj osobi. U pakiranju dolazi jedan komad.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Cuff naušnicu pokloni svojoj dragoj osobi. Pronađite ogrlicu ili narukvicu koje će činiti savršen set sa naušnicama. Odvažan ovaj komad nakita idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

 Cuff golden srebrna naušnica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.