Sold out

Violinski ključ srebrna ogrlica

40,00  301,38 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925-121MV Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Violinski ključ srebrna ogrlica za ljubitelje glazbe. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom ogrlicom. Nježni srebrni lančić je povezan  privjeskom u dužini od 42-45  cm ( sa regulacijom )  u potpunosti izrađen u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen  rodijem . Proizvedena u EU.

Violinski ključ srebrna ogrlica je dodatno oplemenjen  malim cirkonima za prekrasan sjaj  koji plijeni pažnju . Muzički motiv u našoj srebrnoj ogrlici decentno pokazuje ljubav prema glazbi , idealan poklon za djevojčicu ili ženu jer bitno je da znaju koliko ih volimo s malim znakom pažnje . Jednostavan ali elegantan poklon.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Violinski ključ srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.