Nota srebrni prsten

37,16  279,98 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-VKP/28-3 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Nota srebrni prsten za ljubitelje glazbe. Pokažite svoju pažnju i naklonost predivno dizajniranim srebrnim prstenom. Savršeno za pjevače, glazbenike ili ljubitelje glazbe, ovaj srebrni prsten s motivom glazbe zasigurno će privući pažnju. Nota kao detalj veličine 18 *14 mm i otvorenog tipa veličinom (sa regulacijom ) u potpunosti izrađen u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen  rodijem . Proizveden u EU.

  Nota srebrni prsten  nosite sljedeći put kada izađete na slušanje omiljenog benda ili samo za zabavu. Jedinstvene glazbeni motiv čine sjajne darove i za prijatelje. Muzički motiv u našoj izvedi prstena pokazuje ljubav prema glazbi , idealan poklon za ženu jer bitno je da znaju koliko ih volimo s malim znakom pažnje. Jednostavan ali elegantan poklon. Nadopunite kolekciju sa ogrlicom  ili narukvicom .

Nota srebrni prsten dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.