Nota Srebrna narukvica

33,18  249,99 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-NN23 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Nota srebrna narukvica za ljubitelje glazbe. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom narukvicom. Nježni srebrni lančić je povezan  privjeskom u dužini  17-20 cm ( sa regulacijom )  u potpunosti izrađen u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen rodijem . Proizvedena u EU.

 Nota srebrna narukvica je dodatno oplemenjena rodijem za prekrasan sjaj  koji plijeni pažnju . Muzički motiv u našoj srebrnoj narukvici decentno pokazuje ljubav prema glazbi , idealan poklon za djevojčicu ili ženu jer bitno je da znaju koliko ih volimo s malim znakom pažnje . Jednostavan ali elegantan poklon.

Nota srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.