Music charm srebrna narukvica

116,80  880,03 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/MCb Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Music charm srebrna narukvica za ljubitelje glazbe. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom narukvicom. Srebrni lančić Rolo je povezan sa privjescima veličine od 9 mm -22 mm i dužini  17-20 cm ( sa regulacijom ) u potpunosti izrađen u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen  rodijem. Proizvedena u EU.

Srebrna narukvica je ukrašena sa privjeskom violinskog ključa, note i srca za prekrasan sjaj koji plijeni pažnju. Muzički motivi u našoj srebrnoj narukvici  pokazuju ljubav prema glazbi, idealan poklon za djevojku ili ženu jer bitno je da znaju koliko ih volimo s malim znakom pažnje. Jednostavan ali elegantan poklon. Narukvicu upotpunite sa prstenom ili naušnicama.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Music charm srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.