HNK Rijeka srebrna narukvica

35,00  263,71 kn

Na zalihi

SKU: FN1-298-47R-1 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

 HNK Rijeka srebrna narukvica  za sve ljubitelje nogometa i vatrene navijače. Ova narukvica prilagodljive dužine u plavoj boji izrađena od tekstila – sintetičkih vlakana, a privjesak izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjen rodijem. Dužina narukvice je 16-19 cm. Proizvedena je u EU.

Ljubitelji nogometa u vašem životu će biti presretni kada im poklonite ovu posebnu narukvicu. Ako ste i sami vatreni navijač ili ljubitelj ovog sporta, dodajte ju u svoju kolekciju već danas ili poklonite prijateljima i obitelji. Može biti izuzetan poklon ženskoj osobi i djeci.

 HNK Rijeka srebrna narukvica sa posebnom temom. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

 HNK Rijeka srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.