Narukvica sa grbom HNK Rijeka

79,80  601,25 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Narukvica sa grbom HNK Rijeka, za sve ljubitelje nogometa i vatrene navijače. Narukvica dužine 18 – 23 cm  izrađena od tekstila – sintetičkih vlakana u plavoj boji. Grb i ostali detalji kopča i regulacija izrađeni sa svim detaljima u kvalitetnom 925/1000 SREBRU i dodatno oplemenjen rodijem. Proizvedeno u EU.

Ljubitelji nogometa u vašem životu će biti presretni kada im poklonite ovu posebnu narukvicu. Ako ste i sami vatreni navijač ili ljubitelj ovog sporta, dodajte ju u svoju kolekciju već danas ili poklonite prijateljima i obitelji.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Narukvica sa grbom HNK Rijeka dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.