NK Rijeka srebrna značka

35,00  263,71 kn

Na zalihi

Opis

Opis

NK Rijeka srebrna značka za sve ljubitelje nogometa i vatrene navijače. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjen rodijem. Proizvedena je u EU. Možete pronaći još par detalja vašeg omiljenog kluba narukvicu ili privjesak za ključeve.

Ljubitelji nogometa u vašem životu će biti presretni kada im poklonite ovu posebnu značku. Ako ste i sami vatreni navijač ili ljubitelj ovog sporta, dodajte ju u svoju kolekciju već danas ili poklonite prijateljima i obitelji. Može biti izuzetan poklon ženskoj osobi i djeci.

 NK Rijeka značka sa posebnom temom. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Za sve vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno!

 NK Rijeka srebrna značka dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.