Srebrna ogrlica cijeli svijet M

58,40  440,01 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-WO-48-2 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna ogrlica cijeli svijet M je tvoj. Detaljno izrađena mapa svijeta, dužine 45 – 50 cm, privjesak promjera 18 mm. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem . Proizvedeno u EU.

Srebrna ogrlica cijeli svijet M bezvremenski nakit  dodajte svojoj kolekciji i slavite vječnu potragu za novim idejama. Naše ogrlice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da se ogrlice mogu kombinirati sa ostalim nakitom kao narukvica  biti će savršen poklon za žensku ili mušku osobu. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna ogrlica cijeli svijet M dolazi u poklon pakiranju 

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.