Diploma srebrna narukvica

46,45  349,98 kn

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

Opis

Diploma srebrna narukvica može biti čudesan dar povodom diplome sa dodanom djetelinom za sreću. Veličina privjeska 16*14 mm i dužina narukvice 16-20 cm ( sa regulacijom). Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem.  Proizvedena u EU.

Diploma narukvica veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole posebne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Narukvica se može nositi za svaku prigodu. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi, djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna narukvica je uvijek moderan izbor. Mogu je nositi sve generacije. Poklonite svojim prijateljima i obitelji, obilježi trajno trenutak. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

 Diploma srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.