Sold outHot

Srebrna Narukvica Stetoskop

300,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-13-MBS Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna Narukvica Stetoskop dužine 16-20 cm sa kopčom i regulacijom, izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Donji dio je izrađen u obliku srca. Proizvedena u EU.

Narukvica stetoskop je zanimljiv i poseban detalj. Biti će idealan poklon prilikom promocije, diplome ili posebnog događaja Vašoj medicinskoj sestri ili doktorici . Oplemenjeno sa rodijem daje poseban sjaj ovom modelu zbog svoje strukture. Regulacija učiniti će nošenje još ugodnijim. Ova fino izrađena narukvica od srebra nosiva u svakoj prilici. Biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku, kćerku ili prijateljicu.

Srebrna Narukvica Stetoskop dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.