Sold out

Srebrna narukvica Bike

29,20  220,01 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925-SNB Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna narukvica Bike, vrlo nježna i ženstvena, bicikl optočen sa cirkonima. Dužine 17 cm + 3 cm regulacije. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem ili crvenom pozlatom.  Proizvedeno u EU.

Srebrna narukvica Bike  je vrlo nježna i ženstvena, izaberite za sebe ili vama dragu osobu i pokažite svoju privrženost. Narukvice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da želite sreću u životnom putovanju, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Pod napomene navedite željeni model srebro ili srebro sa crvenom pozlatom.

Srebrna narukvica Bike dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.