Sold out

Okrugla otvorena srebrna narukvica

103,50  779,82 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925/78-Ok Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Okrugla otvorena srebrna narukvica  jednostavnog dizajna ova kruta srebrna narukvica je savršena da se nosi svaki dan. Zavirite u našu kolekciju nakita i uskladite sa detaljem kao što su naušnice  ili prsten. Poklonite ju za obljetnicu svojoj dragoj djevojci, ženi ili majci. Izuzetan je poklon i za najbolju prijateljicu!

Srebrna narukvica za obujam zgloba ruke do 20 cm neophodna je u svakoj ženskoj kolekciji nakita i ova sa srcem je savršena za svakoga. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjeno rodijem. Proizvedeno u EU.

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ove bezvremenske narukvice. Iznenadite je posebnom poklonom, ona će blistati svaki dan.

Okrugla otvorena narukvica dodajte dodir jednostavnih linija na svoj izgled sa odabirom ovih srebrnih detalja i budite zvijezda zabave. Ovaj sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri.

Za sve vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno!

Okrugla otvorena srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.