Duo Love knot srebrna narukvica

116,80  880,03 kn

Na zalihi

SKU: FN-88-925-DCN-3 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Duo Love knot srebrna narukvica, dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite vječnu ljubav. Svojom strukturom i dizajnom ringa narukvice lako i ugodno se može koristiti svakodnevno. Narukvica otvorenog tipa odgovara zglobu ruke  od 16 – 20 cm lako je prilagodljiva. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem, žutom pozlatom ili crvenom pozlatom. Pod napomene navedite koji model narukvice želite. Proizvedeno u EU.

Duo Love knot  vječna ljubav, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Ovaj nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu možete ga kombinirati sa prstenom iz iste kolekcije.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Duo Love knot srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.