Vjera Nada Ljubav srebrna ogrlica

300,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-VNL36-1 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Vjera Nada Ljubav srebrna ogrlica nakit za žene kao idealni detalj, izgleda slatko i usidriti će se u vašu kolekciju srebrnih ogrlica. Privjesci veličine od 1015 mm i ogrlica 45 – 50 cm  izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjene rodijem. Proizvedeno u EU.

Vjera Nada Ljubav srebrna ogrlica  jedinstveni nakit s temom, detaljima križića, sidra i srca.
Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Vjera Nada Ljubav srebrna ogrlica možete lako kombinirati sa ostalim nakitom i takva ogrlica se onda uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

Vjera Nada Ljubav srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.