Back

Obris srca srebrne naušnice pozlata

23,89  180,00 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Obris srca srebrne naušnice pozlata ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu.

Srebrne naušnice jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za žene koje vole eleganciju. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Obris srca  naušnice dodaju nježni sjaj na vašem uhu. Izrađene su od  kvalitetnog SREBRA 925/1000, dodatno oplemenjene sa žutom pozlatom. Svojom veličinom  idealan će biti detalj  za dnevne ili večernje izlaske. Proizvedeno u EU. Dodaj dodir svjetlucavog  na svoj izgled sa odabirom ovih detalja. Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovih bezvremenskih srebrnih naušnica. Iznenadite je posebnom poklonom, one će blistati svaki dan na njenom uhu. Zavirite u naše kolekcije nakita i uskladite sa detaljem kao što su  prsten ili ogrlica.

Obris srca srebrne naušnice pozlata dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.