Obris srca srebrni prsten pozlata

23,89 

Dostupnost: Na zalihi
Dostava, način plaćanja i povrat
Pošalji upit za proizvod

Pošalji upit za proizvod

  Procjena dostave:
  24 svibnja - 26 svibnja
  SKU: FN-925-ZS18-4 Kategorije: , , , , , , , ,
  Opis

  Obris srca srebrni prsten pozlata za obilježavanje svih Vama bitnih životnih događaja. Ovaj prsten jednostavno će biti poklon sa kojim ne možete pogriješiti i poklon kojeg nikoga neće moći ostaviti ravnodušnim. Može se kombinirati sa drugim nakitom naušnicama ili ogrlicom. Godinama poznat kao poklon koji oduševljava žene, majke, kćeri ostati će vrijedna uspomena kroz cijeli život.

  Srebrni prsten  budi u Vama osjećaj princeze, prsten sa motivom srca savršeno pristaje za dnevne ili večernje izlaske. Predivnog sjaja u žutoj pozlati po cijelom krugu. Veličina srca 12*9 mm, veličinu prstena od 8-20 Tablica mjere prstena   (u donjem dijelu prsten je otvoren pa i lako prilagodljiv ). Izrađen u kvalitetnom 925/1000 SREBRU, dodatno oplemenjen žutom pozlatom. Proizvedeno u EU.

  Obris srca srebrni prsten pozlata dolazi u poklon pakiranju

  Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

  Drugi su kupili slijedeće...

  Scroll To Top
  • Menu
  Zatvori
  Naslovnica
  0 Lista želja

  Košarica 4

  Zatvori
  Obris srca srebrni prsten pozlata
  Obris srca srebrni prsten pozlata
  23,89