Zlatna narukvica Bubamare

550,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-AU/55-ZB Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Zlatna narukvica Bubamare odličan je izbor da nekome pokažete svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ova predivna narukvica, duljine do 13,5 cm, izrađena je od kvalitetnog 585/1000 žutog zlata. Crvene boje daju joj posebnost. Proizvedeno u EU.

Zlatna narukvica Bubamare je uvijek moderan izbor za curice . Ljubav. Sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom narukvicom. Bubamara donosi sreću. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog zlatnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši zlatni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u zlatu 585/1000 i napravljeni da traju životni vijek.

Zlatna narukvica Bubamare kada im želite prenijeti sreću. Možete je upotpuniti sa naušnicama bubamare. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Zlatna narukvica Bubamare dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.