Sold out

Zlatna narukvica Bubamare

87,00  655,50 kn

Nema na zalihi

Opis

Opis

Zlatna narukvica Bubamare odličan je izbor da nekome pokažete svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ova predivna narukvica, duljine do 13,5 cm, izrađena je od kvalitetnog 585/1000 žutog zlata. Crvene boje daju joj posebnost. Veličina narukvice odgovara za dob od 0-2 godine. Proizvedeno u EU.

Zlatna narukvica  je uvijek moderan izbor za curice . Ljubav. Sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom narukvicom. Bubamara donosi sreću. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog zlatnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši zlatni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u zlatu finoće 585/1000 i napravljeni da traju životni vijek.

Za sve vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno.

Narukvica Bubamare kada im želite prenijeti sreću. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Zlatna narukvica Bubamare dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.