Back

Vilin konjic srebrna ogrlica pozlata

55,70  419,67 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Vilin konjic srebrna ogrlica  zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom. Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen žutom pozlatom. Proizveden u EU.

Vilin konjic ogrlica za pozitivan stav, energičnost. Ova ogrlica privlači pozornost gdje god da ideteVeličina privjeska 16*17 mm i 10 mm,  dužina ogrlice 45 cm.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

  Srebrna ogrlica sa ovim prekrasnim detaljem vilin konjica koji dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Ogrlica se može nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama.  Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci uskladite sa naušnicama ili prstenom.

Vilin konjic srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.