Back

Vilin konjic srebrne naušnice

35,84  270,01 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-Vkn/27 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

 Vilin konjic srebrne naušnice dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite mladost i igru. Srebrne naušnice  zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji. Veličinom od 20 mm jedinstveni nakit sa posebnom temom. Izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno 18 KT pozlatom. Proizvedeno u EU.

Ove srebrne naušnice pokloni svojoj dragoj osobi. Pronađite prsten koji će činiti savršen set. Prekrasne sa motivom vilin konjica idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Naše naušnice su vrlo nježne i ženstvene, izaberite za sebe ili vama dragu osobu i pokažite svoju privrženost. Naš nakit se uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da ovi motivi simboliziraju mladost, snove i ljubav, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu. Možete je upotpuniti sa narukvicom.

Stvaramo uspomene zajedno.

Vilin konjic srebrne naušnice dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.