Back

Srebrna ogrlica Stetoskop

45,10  339,81 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-SoS/35-1 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna ogrlica Stetoskop  je zanimljiv i poseban detalj. Biti će idealan poklon prilikom promocije, diplome ili posebnog događaja Vašoj medicinskoj sestri ili doktorici. Dužine 42-45 cm sa kopčom i regulacijom, privjesak dužine 25-28 mm izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem.  Proizvedena u EU.

Ogrlica Stetoskop oplemenjeno sa rodijem daje poseban sjaj ovom modelu zbog svoje strukture.  Ova fino izrađena ogrlica od srebra nosiva u svakoj prilici i možete je kombinirati sa narukvicom iz iste kolekcije. Biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku, kćerku ili prijateljicu.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Srebrna ogrlica Stetoskop dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.