Srebrna narukvica Brodski lanac

79,64  600,03 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-60/Bln-2 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna narukvica Brodski lanac biti će savršen poklon za muškarca. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu. Zbog svoje strukture i velike čvrstoće pogodan za svakodnevno korištenje. Dužine ukupno 21 cm izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedeno u EU.

Srebrna narukvica Brodski lanac bezvremenski nakit. Dodajte svojoj kolekciji i pronađite si odgovarajući lančić. Naša srebrna narukvica je zanimljivog dizajna, izaberite za sebe ili vama dragu osobu i pokažite svoju privrženost. Naše narukvice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak.

Srebrna narukvica Brodski lanac jedinstveni nakit s Nautičkom temom
Uživajte u širokom izboru nautičkog tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nautičkom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova. Neki od naših nautičkih stilova uključuju: ogrlice riba, kuka narukvice, brodske kotače, sidra, užad, kompas, ronilački motivi.

Srebrna narukvica Brodski lanac dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.