Back

SNAKE srebrne naušnice pozlata

61,00  459,60 kn

Na zalihi

Opis

Opis

SNAKE srebrne naušnice pozlata zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom. Naušnice sa zmijom najbolje je darovati kao simboličnu gestu sreće, dobrog zdravlja i kao dar pun ljubavi partneru gdje predstavlja zajednicu para, njihovu vječnu i neprestanu ljubav jedno prema drugome.

Veličina zmije do 38 mm, izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen 18 kt žutom pozlatom. Proizveden u EU.  

Zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem uvijene zmije. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole posebne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Pokloni  svojoj dragoj osobi. Pronađite prsten u našoj ponudi koji će činiti savršen set. Poseban i idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

SNAKE srebrne naušnice pozlata dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.