Sold out

Wind rose srebrna ogrlica

420,00 kn

Nema na zalihi

Opis

Opis

Wind rose srebrna ogrlica nakit za žene i muškarce kao idealni detalj za sve ljubitelje nautičkih motiva, izgleda savršeno i usidriti će se u vašu kolekciju . Privjesak promjera 16 mm i ukupne visine 25 mm izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen rodijem te dio motiva ruže vjetrova dodatno oplemenjen sa crnim rodijem. Ogrlica ukupne dužine 45-50 cm sa regulacijom. Proizvedeno u EU.

Wind rose srebrna ogrlica  jedinstveni nakit s Nautičkom temom
Uživajte u širokom izboru nautičkog tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nautičkom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova. Neki od naših nautičkih stilova uključuju: ogrlice riba, kuka narukvice, brodske kotače, sidra, užad, kompas, ronilački motivi.

Wind rose srebrna ogrlica budite u svom stilu sa ovom posebnim detaljem. Privjesak u kombinaciji sa lančićem čvrste strukture. Takva ogrlica se onda uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku, vašeg muškarca. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo, uskladite sa narukvicom.

Wind rose srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.