Srebrna ogrlica škare-fen

59,73  450,04 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-45SŠF Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna ogrlica škare-fen sa detaljno izrađenim privjescima  škare i fen može biti izuzetan poklon za bilo koju prigodu frizeru ili osobi koja jednostavno voli poseban i drugačiji nakit. Ovaj zanimljiv nakit možete kombinirati sa prstenom ili narukvicom.

Srebrna ogrlica škare-fen  detalj koji plijeni pažnju. Dužine  43-48 cm, izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedeno u EU.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna ogrlica škare-fen može biti izuzetan poklon za bilo koju prigodu. Zavirite u našu kolekciju nakita i uskladite sa detaljem kao što su narukvica ili naušnice. Poklonite ju za obljetnicu svojoj dragoj djevojci, ženi ili majci. Izuzetan je poklon i za najbolju prijateljicu!

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovih detalja. Iznenadite je posebnom poklonom, one će blistati svaki dan.

Srebrna ogrlica škare-fen  dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.