Back

Škare srebrna frizerska narukvica

47,78  359,96 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Škare srebrna frizerska narukvica dužine 17 – 20 cm, zanimljiv i poseban nakit koji će zasigurno plijeniti pažnju. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima. Ukoliko je potrebno prilagoditi dužinu narukvice molimo vas da to navedete pod napomene. Proizvedeno u EU.

Škare  frizerska narukvica za za bilo koju prigodu. Razveselite sebe ili poklonite drugima. Narukvica sa graciozno izrađenim škarama može biti izuzetan poklon za bilo koju prigodu frizeru. Zavirite u našu kolekciju nakita namijenjenog za frizere i one koji vole poseban i drugačiji nakit i pronađite za sebe ili dragu osobu jedinstven srebrni nakit.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Škare srebrna frizerska narukvica u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.