Sold out

Srca dva srebrne naušnice

37,16  280,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-R32ACZ-4 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Srca dva srebrne naušnice uvijek moderan izbor za ženu. Poklon može biti i majci ili dragoj prijateljici kada im želite prenijeti sreću. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Srca srebrne naušnice sa kojima ćete zasigurno zablistati na svim Vama bitnim događajima. Dimenzija 11*12 mm, izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno su oplemenjene rodijem, optočene cirkonima i detaljem madre perla. Proizvedene u EU.

Zablistajte sa ovim prekrasnim naušnicama srebrna srca i upotpunite sa ogrlicom Classy pearl. Veličina ih čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za slatki mali poklon dragoj osobi.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srca dva srebrne naušnice dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.